Важно и ценно – така екипът на EVIZIA определя желанието на ПроКредит Банк да стане изложител в първото издание на тех шоуто за електромобили в България. ПроКредит Банк е банката с най-много електромобили в своя автопарк в България, предлага кредит специално за електромобили и плъгин хибриди с много изгодни условия, както и нов кредит – за изграждане на фотоволтаични централи. EVIZIA е ключово място за демонстриране на тези продукти, за да достигнат и да бъдат усвоени от много повече хора.

ПроКредит стартира своя кредит Eкомобилност като продукт още през 2016 г. и през настоящата 2019-та с навлизане на повече електро модели в България предложението става много привлекателно за потребителите и бизнеса.

 

 

Вижте повече на специалната страница за електромобилния кредит на ПроКредит Банк.

ПроКредит стартира и още една важна за развитието на зелените технологии инициатива – нов продукт за кредитиране изграждане на фотоволтаични системи. Както и при кредит Екомобилност, параметрите са атрактивни и ще бъдат представени подробно от екипа на банката по време на EVIZIA. Вижте повече на специалната страницата за кредита.

Екипът на EVIZIA благодари на ПроКредит Банк за ангажираността, благодарение на която можете сега да се качите на електромобил и да усетите колко завладяващо и динамично е чувството да караш електро кола, докато разходите ви са супер ниски и допринасяте значително за по-чиста околна среда.